Project 2019

Schoon drinkwater en sanitaire voorzieningen voor de kinderen en inwoners van Oyumbo Maweni en Roka Maweni in de regio Matsangoni, Kilifi county, Kenia.

Wij zijn begonnen met de school in Oyumbo Maweni waar letterlijk niets was, temidden van een cementgroeve. Dit is de eerste fase van het project.

Project 2018

Schoon drinkwater en sanitaire voorzieningen voor de medische kliniek in het dorp Maramu in de regio Matsangoni, Kilifi county, Kenia

https://www.youtube.com/watch?v=nQLZFjoErPY

Project 2017

Schoon drinkwater en sanitaire voorzieningen voor de kinderen van de school in Mpenda Kula en de inwoners van Mpenda Kula, Matsangoni, Kenia

Project 2016

Schoon drinkwater en sanitaire voorzieningen voor de inwoners van Baraka, Kenia i.s.m. Wilde Ganzen/BIS/ Stichting Flo Flo.
Het filmpje is Fase 1 van dit project februari/maart 2016. Fase 2 ‘sanitaire voorzieningen’ gaat starten medio augustus en zal medio/eind september 2016 worden opgeleverd.

Project 2015

Schoon drinkwater en sanitaire voorzieningen voor de inwoners van Mgongani, Kenia i.s.m. Wilde Ganzen/BIS/ Stichting Flo Flo.
Het filmpje is Fase 1 van dit project februari/maart 2016. Fase 2 ‘sanitaire voorzieningen’ gaat starten medio augustus en zal medio/eind september 2016 worden opgeleverd.                               Resultaten benefietavond 2013 en 2014

Tijdens de twee benefietavonden hebben we al meer dan 11.000 opgehaald. Hiervan hebben we al één waterput geinstalleerd en willen we nog een tweede gaan installeren. Daarmee kunnen we zeshonderd inwoners van dorpen in het gebied Matsangoni van water voorzien. Hieronder ziet u het resultaat tot nu toe van de benefiet van 2013.

Resultaten benefietavond 2013