MV Afrika Consultancy is uw schakel tussen Nederland en Kenia/Afrika.

Haar doel is mensen en bedrijven met elkaar te verbinden zowel zakelijk als particulier tussen Nederland en Kenia/Afrika. Ik ken de Keniaanse manier van werken. Die is anders dan de Nederlandse manier. Ik maak voor u de vertaalslag tussen de culturen van Kenia en Nederland.

Graag geef ik u persoonlijk advies en kan u helpen met al uw die relevant zijn voor MV Afrika Consultancy.

Gemiddeld ben ik elk jaar wel 1 of 2 keer in Kenia. Het is mijn tweede thuis geworden.
Inmiddels heb ik er een flink netwerk opgebouwd, naast het grote netwerk dat ik al lang in Nederland heb. Het is mijn kracht om vanuit die netwerken mensen en organisaties met elkaar te verbinden. Netwerken is mijn tweede natuur en gaat bij mij als vanzelf. Ik doe het eigenlijk altijd, op elk moment. Voor mijn werk, voor mijn stichting en privé. Als iemand bijvoorbeeld een cameraman zoekt, gaan mijn radartjes werken

Advies en hulp

Vragen zoals:

Mijn familie komt over uit Kenia, welke stappen moet ik nemen?
Dit is overigens een behoorlijk proces i.v.m. de aanvraag voor een visum bij de IND. Dit kan wel eens 2 maanden duren voordat iemand überhaupt een visum krijgt.
Dit zijn ook vragen waar ik u bij kan helpen en adviseren, dit is maar een voorbeeld uit een reeks.

Ik wil in mijn dorp in Kenia een waterput slaan. Hoe moet ik dat doen?
Wilt u als Keniaan uw eigen dorp helpen met een waterput en waterpomp? Wij weten de weg in Kenia en hebben onze lokale mensen met wie we samenwerken. We kunnen u hierin begeleiden en helpen. We kunnen u ook adviseren over het proces dat u moet doorlopen om fondsen te werven.

Ik wil vrijwilliger worden in Kenia. Wat moet ik weten?
Is het veilig om als vrijwilliger naar Kenia te reizen? Wat moet ik doen om me voor te bereiden? Bij wie kan ik terecht voor vragen? MV Afrika Consultancy wijst u de weg en helpt u aan de informatie die u nodig heeft.

Wilt u meer weten wat MV Afrika Consultancy voor u zou kunnen betekenen? Kijk dan op www.mvafrikaconsultancy.com

MV Afrika Consultancy

Marion van de Voort

Mispelstraat 18

2564 TR Den Haag

Telefoon: 06-54 658 978

E-mail: mvafrikaconsultancy16@gmail.com

Website: www.mvafrikaconsultancy.com