Hieronder staan de partners van Pamoja Kenya. Wil jij ook iets betekenen voor de stichting? Neem dan contact met ons op.

BIS – Bureau Internationale Samenwerking

BIS ziet het als haar missie om Particuliere Initiatieven te helpen bij de ontwikkeling naar een kleine, maar goed functionerende stichting. BIS ondersteunt onze stichting met fondsenwerving.

Bezoek ‘BIS’

Wilde Ganzen bestrijdt armoede wereldwijd. In Nederland stimuleren wij projecten van bevlogen Nederlanders verbonden met mensen in armoede. Hun gezamenlijke, kleinschalige projecten steunen wij met geld, advies, expertise en netwerk. Ook versterken we de zelfredzaamheid van deze mensen en hun organisaties, met name in het werven van fondsen in eigen land. Voor een structurele verbetering van hun situatie en toekomst.

Armoede verlamt initiatief. Het ondermijnt relaties. Het negeert talent. Het ontneemt trots en vervult met schaamte. Miljoenen moedige, sterke en hardwerkende mensen worden tegengehouden door armoede. Ze geven het beste wat ze hebben. Maar armoede zet ze op achterstand. Elke dag opnieuw.

Jos Fluitsma Tekst en Concept

Moeilijke teksten makkelijk maken. Dat is wat ik graag doe. Goed communiceren is een kunst. Hoe makkelijker we spreken en schrijven, hoe groter de kans dat de ander ons echt begrijpt. Ontstaan er problemen? Maken mensen bezwaar tegen een besluit? Dan komt dat vaak niet door de actie of het besluit. Maar door de manier waarop daarover wordt gecommuniceerd.

Bezoek ‘Jos Fluitsma Tekst en Concept’

SocialLane

SocialLane is een betrokken online marketing bureau gevestigd in Den Haag, die op laagdrempelige wijze het MKB helpt bij een website maken, maar die bedrijven ook verstrekt van SEO advies en waar bedrijven terecht kunnen voor social media.

Bezoek ‘SocialLane’

MV Afrika Consultancy

Mijn naam is Marion van de Voort, mijn bedrijf wat ik heb opgericht in januari 2001 heet MV Afrika Consultancy. Mensen verbinden, uw schakel tussen Kenia / Afrika en Europa. Internationaal georiënteerd. Bemiddeling tussen beide continenten in de breedste zin van het woord. Begeleiding bij water en sanitaire projecten in Afrika.

Partin

Partin is de brancheorganisatie voor Particuliere Initiatieven (PI). Zij wil het PI een stem geven bij discussies over ontwikkelingssamenwerking en de belangen behartigen van deze groep. De lijfspreuk Samen kunnen we meer, samen doen we meer vormt de basis achter de activiteiten die Partin ontplooit. We proberen met het collectief zaken mogelijk te maken die voor het afzonderlijke PI onmogelijk zijn. Denk hierbij aan collectieve subsidieaanvragen, kwaliteitsverbetering door samen werken en samen leren en het gesprek aangaan met diverse andere actoren in de sector.

Bezoek ‘Partin’