Hieronder staan de partners van Pamoja Kenya. Wil jij ook iets betekenen voor de stichting? Neem dan contact met ons op.

BIS – Bureau Internationale Samenwerking

BIS ziet het als haar missie om Particuliere Initiatieven te helpen bij de ontwikkeling naar een kleine, maar goed functionerende stichting. BIS ondersteunt onze stichting met fondsenwerving.

Bezoek ‘BIS’

Vladeracken

Vladeracken is een onafhankelijke stijlbelegger en heeft als uitgangspunt dat een winstgevend en succesvol beleggingsbeleid alleen kan worden geleverd door beheerders die een consistente en systematische aanpak van het beleggingsvraagstuk hanteren. Wij willen absoluut voorkomen dat de waan van de dag leidend wordt.

Bezoek ‘Vladeracken’

Jos Fluitsma Tekst en Concept

Moeilijke teksten makkelijk maken. Dat is wat ik graag doe. Goed communiceren is een kunst. Hoe makkelijker we spreken en schrijven, hoe groter de kans dat de ander ons echt begrijpt. Ontstaan er problemen? Maken mensen bezwaar tegen een besluit? Dan komt dat vaak niet door de actie of het besluit. Maar door de manier waarop daarover wordt gecommuniceerd.

Bezoek ‘Jos Fluitsma Tekst en Concept’

SocialLane

SocialLane is een betrokken online marketing bureau gevestigd in Den Haag, die op laagdrempelige wijze het MKB helpt bij een website maken, maar die bedrijven ook verstrekt van SEO advies en waar bedrijven terecht kunnen voor social media.

Bezoek ‘SocialLane’

Het Ondernemersbelang

Wij geloven in de kracht van verbinden. Door te verbinden versterken wij de regionale economie, elke dag opnieuw! Hoe doen we dit? Onder andere door het organiseren van masterclasses, rondetafelgesprekken en speed-dates voor regionale ondernemers. Uiteraard gaat u dit allemaal terugzien wanneer het magazine bij u op de deurmat valt. Zo blijft u op de hoogte van wat er zakelijk gebeurt in de regio en leert u daarnaast bij op voor u relevante onderwerpen rondom ondernemerschap.

Bezoek ‘Het Ondernemersbelang’

Algemeen Dagblad

Blijf altijd op de hoogte van het laatste nieuws via de snelste en leukste nieuwssite van Nederland, 24 uur per dag en 7 dagen in de week.

Bezoek ‘Algemeen Dagblad’

Jac. den Dulk & Zonen

Kent u de smaaksensatie van zeegekaakte en handgefileerde haringen? Ze vormen het hart van Jac. Den Dulk & Zonen. De handel en het bewerken van topkwaliteit haring en haringproducten is de belangrijkste pijler van ons bedrijf aan de Scheveningse haven.

Bezoek ‘Jac. den Dulk & Zonen’

BUIS

BUIS is actief in de zorg en maatschappelijke dienstverlening. Ook voor de komende jaren bruisen wij van ideeën en staan er tal van projecten op stapel. Betrokken, deskundig, creatief en resultaatgericht, daaraan herkent u ons. Met plezier aan het werk. Altijd vanuit het streven om bij te dragen aan kwaliteit en resultaat in de zorg en de samenleving.

Bezoek ‘BUIS’

Hof van Sellingen

Hof van Sellingen is een cadeauwinkel en bloemist en biedt bed & breakfast aan.

Bezoek ‘Hof van Sellingen’

MV Management

Mijn naam is Marion van de Voort, mijn bedrijf heet MV management support. Ik ben begin 2001 mijn bedrijf gestart omdat het mij bijzonder aansprak om economisch zelfstandig te zijn. Immers, ik had toen al twintig jaar bij verschillende uitzendbureaus en andere bedrijven gewerkt. Ik heb in die periode geleerd mij flexibel op te stellen en wilde die eigenschap graag gaan gebruiken in mijn eigen bedrijf.

Bezoek ‘MV Management’

Partin

Partin is de brancheorganisatie voor Particuliere Initiatieven (PI). Zij wil het PI een stem geven bij discussies over ontwikkelingssamenwerking en de belangen behartigen van deze groep. De lijfspreuk Samen kunnen we meer, samen doen we meer vormt de basis achter de activiteiten die Partin ontplooit. We proberen met het collectief zaken mogelijk te maken die voor het afzonderlijke PI onmogelijk zijn. Denk hierbij aan collectieve subsidieaanvragen, kwaliteitsverbetering door samen werken en samen leren en het gesprek aangaan met diverse andere actoren in de sector.

Bezoek ‘Partin’

FloFlo

Stichting Holland Water Goes Africa was opgericht in september 2008, met als doel Afrika te ondersteunen bij het oplossen van hun waterprobleem. De eerste jaren van bestaan waren gericht op het testen van deze boormethode. Floris de Vos, voorzitter van deze stichting was in 2010 kris kras door Afrika gereden om de zelfontworpen boortoren te testen en had direct 2 goedlopende boorbedrijven opgericht met de lokale bevolking van Gambia en Kenia. Weer terug in Nederland wist Floris dat het allemaal veel simpeler kon en heeft toen samen met de Zeeuwse onderneming ’t Hekkenhuis de FLOFLO doe-het-zelf boortoren ontwikkeld. In de zomer van 2011 werden de eerste FLOFLO’s geproduceerd in Terneuzen en direct verkocht. Op het kaartje van Afrika is te zien in hoeveel landen er inmiddels geboord wordt met de FLOFLO. Deze jonge no-nonsense stichting bewees dat ontwikkelingswerk wel degelijk anders kon! FLOFLO is ontworpen o.a. met de gedachten in actie te komen vóór dat er rampen plaats vinden. Door efficiënt met het geld om te gaan en de bevolking zelf te laten werken en leren, kunnen de ontwikkelingslanden zichzelf redden. Wij geloven dat je met het oplossen van het waterprobleem, ook economische, sociale en medische problemen kunt verhelpen, door het probleem bij de basis aan te pakken. Water is de basis van ons leven!

Bezoek ‘FloFlo’

WakaWaka

WakaWaka (‘helder licht’ in Swahili) ontwikkelt, produceert en verkoopt ‘high-tech low-cost’ lampen en opladers op zonne-energie. Producten die onmisbaar zijn in zowel het Westen als ontwikkelingsmarkten. Door gebruik te maken van de laatste techniek op het gebied van zonne-energie, ontwikkeld door onze partner en marktleider Intivation, zijn de WakaWaka Light en WakaWaka Power echte levensredders voor mensen zonder toegang tot elektriciteit.

Bezoek ‘WakaWaka’

I Care Pads

Afri-Can began in the year 2006 when Chantal Heutink went to Kenya and spent four months working as a volunteer. The experience she gained in this four months deeply affected her and made an indelible impression. The sheer strength, resilience and the latent potential of, especially, the women touched her heart. Upon her return, she and Paul Jaspers set up the Afri-Can Foundation that was eventually registered as a Trust in Kenya. Afri-Can believes each and every person has potential and that everybody can achieve something. The Foundation’s vision is embedded on creating and utilizing opportunities so that people can stand on their own feet and build up a self-reliant and sustainable livelihood.

Bezoek ‘I Care Pads’

Qalanjo

Qalanjo fashion is een kledinglijn die direct een link heeft met de Afrikaanse en Somalische cultuur en focust op het modernizeren van traditionele kleding. We hebben ook onze eigen kleermakersatelier, waar we onze eigen Afrikaanse kleding maken.

Het wordt eens tijd dat Nederland kennis maakt met het unieke design, de mooie kleurige stoffen en de zuinige kwaliteit die Afrikaanse en Somalische fashion te bieden heeft. Qalanjo betekent “pure schoonheid”.

Bezoek ‘Qalanjo’

Indischa Flower

Bij Indischa Flower ben je van harte welkom voor een beauty ceremony M/V waarbij je heerlijk kunt ontspannen en genieten. Een uniek moment van zorg en aandacht voor jezelf in het hectische leven van iedere dag. Een ultieme beleving van schoonheid en wellbeing die leidt tot innerlijke rust en balans.

Bezoek ‘Indischa Flower’

Oranje Safari

Wij zijn een Safari Tour Operator gevestigd in Kenia. Oranje Safari heeft als doel u onvergetelijke safari’s en excursies te laten beleven. Wij proberen onze reizen zo te organiseren dat in alle individuele behoeften wordt voorzien.
Door de jaren lange ervaring die ons team heeft, garanderen wij u een onvergetelijke Kenia ervaring.

Bezoek ‘Oranje Safari’

De Vrije Ruimte

De Vrije Ruimte is een democratische school voor natuurlijk leren. Kinderen van 4-18 jaar gaan vanuit hun innerlijke motivatie op ontdekkingstocht in een rijke en veilige omgeving. Wij bieden Primair en Voortgezet Onderwijs.

Bezoek ‘De Vrije Ruimte’