BIS – Bureau Internationale Samenwerking

BIS ziet het als haar missie om Particuliere Initiatieven te helpen bij de ontwikkeling naar een kleine, maar goed functionerende stichting. BIS ondersteunt onze stichting met fondsenwerving.

Bezoek ‘BIS’

Jos Fluitsma Tekst en Concept

Moeilijke teksten makkelijk maken. Dat is wat ik graag doe. Goed communiceren is een kunst. Hoe makkelijker we spreken en schrijven, hoe groter de kans dat de ander ons echt begrijpt. Ontstaan er problemen? Maken mensen bezwaar tegen een besluit? Dan komt dat vaak niet door de actie of het besluit. Maar door de manier waarop daarover wordt gecommuniceerd.

Bezoek ‘Jos Fluitsma Tekst en Concept’

SocialLane

SocialLane is een betrokken online marketing bureau gevestigd in Den Haag, die op laagdrempelige wijze het MKB helpt bij een website maken, maar die bedrijven ook verstrekt van SEO advies en waar bedrijven terecht kunnen voor social media.

Bezoek ‘SocialLane’

Kilifi Moringa

DE KILIFI MORINGA STICHTING

DOELSTELLINGEN

Moringa is een prachtig voedings supplement en persoonlijke verzorgings product voor consumenten over de hele wereld.

Voor de mensen van Kilifi County in Kenia, Moringa is het ook voeding, Moringa is schoon water, Moringa is houtskool-substitutie. Moringa redt levens en moringa redt bomen. Plus, het is een uitstekende gelegenheid voor de mensen van Kilifi om structureel de kwaliteit van hun leven en hun positie in de wereld te verbeteren.

Met dit in het achterhoofd, werd de Kilifi Moringa Foundation opgericht. De missie van de stichting is:

“Om te helpen bij het verbeteren van de levensstandaard van de mensen in Kenia, in het bijzonder, maar niet uitsluitend, in het kustgebied. De stichting tracht dit doel te bereiken door het ondersteunen van duurzame agrarische projecten, het bevorderen van eerlijke handel, het ondersteunen van onderwijs en huisvesting. “

MV Afrika Consultancy

MV Afrika Consultancy is uw schakel tussen Nederland Kenia/Afrika.

Haar doel is mensen en bedrijven met elkaar te verbinden zowel zakelijk als particulier tussen Nederland en Kenia/Afrika.

Wij kennen de cultuur van Kenia en weten hoe wij hiermee om moeten gaan als het zaken en/of privé kwesties betreft.

Evita Art & Music

Evita Tjon A Ten is een vrouw met veel talenten waaronder een prachtige stem en haar schilderijen zijn bijzonder en getuigen van een zeer goede smaak. Daarnaast is zij een vrouw met een tomeloze energie.
Ons drukwerk is ontworpen en verzorgd door Evita.

 

 

Fair Plaza

FairPlaza streeft naar een beter bestaan in een schonere wereld door producten te verkopen die onder eerlijke arbeidsomstandigheden en duurzaam zijn geproduceerd.

Samen met onze enthousiaste exposanten zoeken we naar de beste economische, sociale en ecologische verbeteringen voor mens, dier en natuur. Door producten te verkopen met een bijzonder verhaal; samen staan we sterk, samen verbeteren we de wereld.

Fair Trade, Maatschappelijk Verantwoord Ondernemen, Biologisch, Lokaal en Recycling staan hierin centraal.

 

FloFlo

Stichting Holland Water Goes Africa was opgericht in september 2008, met als doel Afrika te ondersteunen bij het oplossen van hun waterprobleem. De eerste jaren van bestaan waren gericht op het testen van deze boormethode. Floris de Vos, voorzitter van deze stichting was in 2010 kris kras door Afrika gereden om de zelfontworpen boortoren te testen en had direct 2 goedlopende boorbedrijven opgericht met de lokale bevolking van Gambia en Kenia. Weer terug in Nederland wist Floris dat het allemaal veel simpeler kon en heeft toen samen met de Zeeuwse onderneming ’t Hekkenhuis de FLOFLO doe-het-zelf boortoren ontwikkeld. In de zomer van 2011 werden de eerste FLOFLO’s geproduceerd in Terneuzen en direct verkocht. Op het kaartje van Afrika is te zien in hoeveel landen er inmiddels geboord wordt met de FLOFLO. Deze jonge no-nonsense stichting bewees dat ontwikkelingswerk wel degelijk anders kon! FLOFLO is ontworpen o.a. met de gedachten in actie te komen vóór dat er rampen plaats vinden. Door efficiënt met het geld om te gaan en de bevolking zelf te laten werken en leren, kunnen de ontwikkelingslanden zichzelf redden. Wij geloven dat je met het oplossen van het waterprobleem, ook economische, sociale en medische problemen kunt verhelpen, door het probleem bij de basis aan te pakken. Water is de basis van ons leven!

Bezoek ‘FloFlo’

Oranje Safari

Wij zijn een Safari Tour Operator gevestigd in Kenia. Oranje Safari heeft als doel u onvergetelijke safari’s en excursies te laten beleven. Wij proberen onze reizen zo te organiseren dat in alle individuele behoeften wordt voorzien.
Door de jaren lange ervaring die ons team heeft, garanderen wij u een onvergetelijke Kenia ervaring.

Bezoek ‘Oranje Safari’