BIS – Bureau Internationale Samenwerking

BIS ziet het als haar missie om Particuliere Initiatieven te helpen bij de ontwikkeling naar een kleine, maar goed functionerende stichting. BIS ondersteunt onze stichting met fondsenwerving.

Bezoek ‘BIS’

Jos Fluitsma Tekst en Concept

Jos Fluitsma Tekst en Concept

Moeilijke teksten makkelijk maken. Dat is wat ik graag doe. Goed communiceren is een kunst. Hoe makkelijker we spreken en schrijven, hoe groter de kans dat de ander ons echt begrijpt. Ontstaan er problemen? Maken mensen bezwaar tegen een besluit? Dan komt dat vaak niet door de actie of het besluit. Maar door de manier waarop daarover wordt gecommuniceerd.

Bezoek ‘Jos Fluitsma Tekst en Concept’

SocialLane

SocialLane is een betrokken online marketing bureau gevestigd in Den Haag, die op laagdrempelige wijze het MKB helpt bij een website maken, maar die bedrijven ook verstrekt van SEO advies en waar bedrijven terecht kunnen voor social media.

Bezoek ‘SocialLane’

Pamoja Kenia en Moringa Oleifera.

MV Afrika Consultancy

MV Afrika Consultancy is uw schakel tussen Nederland Kenia/Afrika.

Haar doel is mensen en bedrijven met elkaar te verbinden zowel zakelijk als particulier tussen Nederland en Kenia/Afrika.

Wij kennen de cultuur van Kenia en weten hoe wij hiermee om moeten gaan als het zaken en/of privé kwesties betreft.

Evita Art & Music

Evita Tjon A Ten is een vrouw met veel talenten waaronder een prachtige stem en haar schilderijen zijn bijzonder en getuigen van een zeer goede smaak. Daarnaast is zij een vrouw met een tomeloze energie.
Ons drukwerk is ontworpen en verzorgd door Evita.

 

 

FLOFLO

FloFlo

Stichting Holland Water Goes Africa was opgericht in september 2008, met als doel Afrika te ondersteunen bij het oplossen van hun waterprobleem. De eerste jaren van bestaan waren gericht op het testen van deze boormethode. Floris de Vos, voorzitter van deze stichting was in 2010 kris kras door Afrika gereden om de zelfontworpen boortoren te testen en had direct 2 goedlopende boorbedrijven opgericht met de lokale bevolking van Gambia en Kenia. Weer terug in Nederland wist Floris dat het allemaal veel simpeler kon en heeft toen samen met de Zeeuwse onderneming ’t Hekkenhuis de FLOFLO doe-het-zelf boortoren ontwikkeld.

In de zomer van 2011 werden de eerste FLOFLO’s geproduceerd in Terneuzen en direct verkocht. Op het kaartje van Afrika is te zien in hoeveel landen er inmiddels geboord wordt met de FLOFLO. Deze jonge no-nonsense stichting bewees dat ontwikkelingswerk wel degelijk anders kon! FLOFLO is ontworpen o.a. met de gedachten in actie te komen vóór dat er rampen plaats vinden. Door efficiënt met het geld om te gaan en de bevolking zelf te laten werken en leren, kunnen de ontwikkelingslanden zichzelf redden. Wij geloven dat je met het oplossen van het waterprobleem, ook economische, sociale en medische problemen kunt verhelpen, door het probleem bij de basis aan te pakken. Water is de basis van ons leven!

Bezoek ‘FloFlo’

Rock Agama Safaris

http://rockagamatours.com/