Wie zijn wij

Ik ben Marion van de Voort, initiatiefnemer van Stichting Pamoja Kenia. Na een korte vakantie in Kenia werd ik verliefd op dit land en besloot ik constructief een bijdrage te leveren aan de ontwikkeling ervan. Dat heeft ertoe geleid dat onze stichting projecten uitvoert om waterputten en toiletten te realiseren voor de 6.000 inwoners van het dorp Matsangoni bij de stad Kilifi.

Ik zet me dagelijks in voor de stichting. Naast het algemene bestuur houd ik me bezig met fondsen werven, verkoop van spullen uit Kenia en het organiseren van bijeenkomsten, zoals benefietavonden.

Stichting Pamoja Kenia is opgericht op 2 november 2011. De stichting is ingeschreven bij de Kamer van Koophandel, is lid van ANBI en heeft een NGO certificaat. Pamoja Kenia is een stichting met een bestuur. Het bestuur bestaat uit allemaal vrijwillige en enthousiaste leden die zich inzetten voor de stichting.

Ons bestuur

Het bestuur van Pamoja Kenia in Nederland

– Marion van de Voort, voorzitter

– Jos Fluitsma, secretaris, pers, teksten


– Theo Vogels, penningmeester


– Fokelien Zijp, algemeen bestuurslid


– Marjo van der Knaap, algemeen bestuurslid

Het bestuur van Pamoja Kenia in Kenia

Om ons werk in Kenia goed te kunnen doen heeft onze stichting ook een vertegenwoordiging in Kenia.

Het bestuur daar bestaat uit de volgende personen:

– Philip Kahindi Kadenge, voorzitter

– Marion van de Voort, vicevoorzitter


– Morris Buru Aziz, penningmeester


– Albert Kuzungu Menza, secretaris

Jos Fluitsma is journalist voor Stichting Pamoja Kenia in Nederland en Kenia.

Wij zijn altijd op zoek naar mensen die een actieve bijdrage zouden willen geven aan de stichting. Dus vind jij het leuk om fondsen te werven of een benefietavond te organiseren, neem dan contact met ons op.

Kennisdocumenten

Het is door de belastingdienst verplicht om een up-to-date beleidsplan te publiceren op de website (of elders online) en een jaarverslag. Hieronder staat voor elk van beide documenten een eenvoudig model

Beleidsplan

Jaarverslag 2017

Jaarverslag 2018

Jaarverslag 2019