header-nieuwsartikel-projectreis

Het is zover. Op 23 april 2016 organiseren wij i.s.m. Oranje Safari in Kenia een combireis. Een bezoek aan onze projecten (incl. het nieuwe project i.s.m. Wilde Ganzen) en daarnaast krijg je een impressie van Kenia, North & South Coast regio.

Je bezoekt onze projecten in Matsangoni, Kilifi county o.l.v. Philip Kahindi van Pamoja Kenia (in Kenia), je gaat te voet door het Sabuko Forest waar een variëteit aan planten en vruchten groeien. Hier maak je kennis met de lokale bevolking. Een unieke kans om achter de schermen te kijken in Kenia. En natuurlijk om te horen hoe blij de dorpsbewoners zijn met de steun van Pamoja Kenia.

Je gaat op Safari o.l.v. Harry Kisamwa, eigenaar van Oranje Safari (in Kenia) en overnacht in een lodge. Je gaat naar het strand om te relaxen en je te laten meedrijven op de blauwe golven van de Indische Oceaan. Je brengt een bezoek aan Hell’s Kitchen, een overweldigend natuurspektakel ontstaan door erosie. Je brengt een bezoek aan Mombasa waar wij o.a. de kikoi winkel bezoeken waar wij onze kikoi kopen voor onze webshop. Tevens bezoeken wij Malindi (waar de Italianen wonen) hier staat het fabriekje waar onze slippers worden gemaakt en ontworpen. En een bezoek aan het houtsnijdorp Akamba zal niet ontbreken.

Je slaapt in goede comfortabele 3-4 sterren accommodatie allemaal voorzien van (o.a.) zwembad.

Ben je nieuwsgierig geworden, kom dan naar 1 van de informatieavonden in oktober en laat je inspireren om mee te gaan op Safari (dit betekend Op Reis in het Swahili) door betoverend Kenia, Coast regio.

De datum van de reis is vertrek op zaterdag 23 april 2016 en retour op zondag 1 mei 2016.

De kosten voor deze reis zijn voor nu geraamd (met een marge) op € 2000, – p.p. Waarschijnlijk kan dit goedkoper maar dit is afhankelijk van het aantal deelnemers en de prijzen van de vliegtickets. De kosten zijn op basis van all inclusieve (met uitzondering van drankjes tijdens de safari (2 nachten)). Hoe vroeger er wordt geboekt des te goedkoper de tickets.

Bekijk hier onze flyer projectreis 2016

Informatieavond 1
Dinsdagavond 13 oktober 2015 19.30 uur (inloop) 20.00 uur (start) 22.00 uur (einde).

Informatieavond 2
Dinsdagavond 20 oktober 2015 19.30 uur (inloop) 20.00 uur (start) 22.00 uur (einde).

Meld je aan via info@pamoja-kenya.com en laat weten met hoeveel mensen je wilt komen. Zodra jij je hebt aangemeld ontvang je de locatiegegevens van de informatieavond.

Alle prijzen en data zijn onder voorbehoud. De kamers zijn o.b.v. standaardkamers. Zodra wij een duidelijk beeld hebben hoeveel mensen er mee gaan en de beschikbaarheid op de vlucht bekend is, pas dan kunnen wij definitieve prijzen doorgeven. Oranje Safari doneert 10% van de totale reissom aan de projecten van Stichting Pamoja Kenia.