benefiet Pamoja Kenya

Ontmoet mensen met een warm hart voor Afrika

Als wij water nodig hebben, hoeven we alleen maar de kraan open te draaien. In Kenia is vers drinkwater geen vanzelfsprekendheid. Helpt u mee om daar iets aan te veranderen? Kom naar onze verrassende avond uit voor Kenia op 20 november 2014!

Voor maar € 30 bent u aanwezig bij deze inspirerende avond. Alleen al met die bijdrage zorgt u ervoor dat 3 families in Kenia toegang krijgen tot schoon (drink)water. Al het geld dat op deze avond binnenkomt, besteedt Pamoja Kenia volledig aan de aanleg van waterpompen. Water is een basisbehoefte van ieder mens! Behalve dat u met uw komst bijdraagt aan verbetering van de leefomstandigheden in Matsangoni, is deze avond ook een mooie gelegenheid om andere mensen met een warm hart voor Afrika te ontmoeten en uw zakelijke contacten te versterken.

Datum: 20 november 2014
Tijd: 17.30 uur inloop, 18.00 uur officiële opening
Locatie: Maranathakerk, 2e Sweelinckstraat 156, 2517 HB  Den Haag.

Marion van de Voort, voorzitter Pamoja Kenia

“Twee waterpompen, dat zou prachtig zijn”

“We willen dit jaar graag twee nieuwe waterputten met pomp kunnen aanleggen in Kenia. Daarvoor is een bedrag nodig van zo’n veertienduizend euro. Met twee waterputten kunnen we zeshonderd inwoners van dorpen in het gebied Matsangoni van water voorzien. Een behoorlijke ambitie. Maar als alle mensen die een warm hart hebben voor Afrika hun steentje bijdragen, moet het toch lukken om de installatie van die twee waterpompen voor elkaar te krijgen!”

De benefietavond voor Pamoja Kenia wordt een avond uit met live muziek, lekker eten en inspirerende gasten. Je kunt er prachtige kunst en ander moois kopen tijdens een veiling en mooie prijzen winnen bij de loterij. En er is alle ruimte om elkaar te ontmoeten en te netwerken. Yvonne Keuls signeert haar boeken en doneert de opbrengst van de verkoop van die boeken aan Pamoja Kenia. Radio Brasa geeft onder meer via haar radioprogramma’s media-aandacht aan de benefietavond. “Geweldig dat deze mensen met een passie voor Afrika erbij zijn. Alleen daarvoor zou je toch al naar deze avond komen!”

Kom, geef en geniet!

Toegangskaart Benefiet

Koop hier uw toegangskaart voor deze geweldige benefietavond.

Zet uzelf of uw bedrijf in de spotlight!

Wilt u uzelf of uw bedrijf promoten op deze avond? Bied dan iets origineels aan voor de veiling of loterij. U of uw bedrijf staat dan op een leuke manier in de spotlight. Inmiddels hebben we al een aantal mooie veilingartikelen gekregen.

Benefiet 2013 was groot succes

De benefietavond op 20 november wordt de tweede benefietavond voor Pamoja Kenia. De eerste benefietavond in 2013 was een enorm succes. Met de opbrengst van die avond konden we de eerste waterpomp in het gebied installeren. Wilt u meer weten over dit prachtige project? Bekijk dan de diapresentatie over het installeren van de waterpomp.

Route

maranathakerk
Vanaf Station Den Haag Centraal  > tram 17 – halte Groot Hertoginnelaan (Oost)
Vanaf Station Den Haag HS > tram 11 – halte Groot Hertoginnelaan (West)

Mede mogelijk gemaakt door

Uw naam hier? Neem contact met ons op.

jurjenz

Logo MKB en Events Groot Radio Brasa