2e fase Baraka volop in uitvoering!

We zijn half augustus begonnen aan de 2e fase van ons project Wash Shower & Go in Baraka, Matsangoni. In februari heeft Stichting Flo Flo in opdracht van ons de waterput en waterpomp gerealiseerd. De 2e fase voeren we met de lokale bevolking uit. Zij kennen de omgeving en de situatie ter plaatse. En we creëren zo tegelijk ook weer werk voor inwoners van Baraka.

Er wordt hard gewerkt
Terwijl wij met dit mooie weer genieten van een hapje en drankje in de tuin of op het terras, werken de mensen in Kenia hard aan het gebouw met openbare douches en toiletten. Echt fantastisch! De septic tank is aangelegd. De fundering is klaar. Ruim 2.000 stenen zijn bezorgd en keurig op maat gerangschikt. De stenen ramen annex ventilatieroosters zijn geleverd. Een vrachtwagen heeft cement gestort. En intussen is de bouw al behoorlijk gevorderd. Het is de bedoeling dat het werk half september klaar is.

Naar de wens van BIS en Pamoja Kenia
Philip Kahindi heeft samen met het bestuur de supervisie over het project. Hij is (bijna) elke dag aanwezig bij de uitvoering van het werk. Zodat hij erop kan toezien dat alles goed en naar wensen van BIS en Pamoja Kenia verloopt. Hij koppelt alles terug naar het bestuur in Kenia en naar mijzelf in Nederland.

Op inspectie
Ik ga zelf half september 2016 naar Kenia. Ik ga dan onze projecten inspecteren. Natuurlijk ook het project in Baraka. Ik ben ook aanwezig als de gouverneur van Kilifi de Wash, Shower & Go officieel opent. Ik ga dus alles met eigen ogen bekijken, zodat ik u na mijn reis verslag kan doen van wat wij met onze stichting dankzij uw bijdragen hebben bereikt.

Kom shoppen voor het goede doel

Noteer 14 september in uw agenda. Pamoja Kenia is dan aanwezig bij de Ladies Night in cinema Pathé aan de Spuimarkt in Den Haag. U kunt dan shoppen voor het goede doel en 35/50% komt ten goede aan onze projecten.

Een netwerk voor Afrikaanse contacten

MV Afrika Consultancy (www.mvafrikaconsultancy.com) is een nieuw product van mij. Een business-/netwerkplatform waarmee wij contacten in Afrika (Kenia) met elkaar willen verbinden, en contacten willen leggen tussen Afrika (Kenia) en Nederland. Via de Facebook-pagina kunnen mensen hun business promoten:
–    Facebook: MV Afrika Consultancy
–    Besloten groep op Facebook waar je lid van kunt worden: Community MV Afrika Consultancy.

DONEREN KAN NOG STEEDS VIA
IBAN NL79INGB0005621106 / BIC INGBNL2A op naam van Stichting Pamoja Kenia in Den Haag.