Wat een verrassing!!!

Medio maart 2017 kwam ik terug uit Kenia van een projectreis in Mpenda Kula waar er hard werd gewerkt om water te vinden.

Goed en wel thuis kreeg ik een telefoontje van Bert Kanter. Hij zei; je weet natuurlijk niet wie ik ben maar ik wil mij even voorstellen!

Bert vertelde dat hij via de website van Wilde Ganzen een project van Stichting Pamoja Kenia had gezien, dat succesvol was afgerond en dat hij onze stichting bewonderde.

Hijzelf had altijd gevaren en heeft zelf ook een boot en heeft absoluut iets met water en vind het net zoals wij, ontzettend belangrijk dat iedereen in de wereld water heeft en wilde daar graag zijn steentje toe bijdragen.

Bert en Miranda zouden samen in het huwelijksbootje stappen op 9 juli 2017 en wilden geen cadeaus ontvangen maar een financiële donatie die zij aan Stichting Pamoja Kenia wilden doneren!!!! Ik was beduusd en stomverbaasd en…. geraakt. Hoe gaaf is dat!

Zoiets moois van mensen die je helemaal niet kent en die dit willen doen voor de mensen in de regio Matsangoni, Kilifi county in Kenia.

Daarnaast, dat zij ook zoveel vertrouwen in onze stichting hebben is echt ongelooflijk. Echt fantastisch. Dank jullie wel Bert en Miranda ook namens ons team in Nederland en in Kenia, gelukkig hebben jullie dit zelf ook tijdens onze Afrikaanse avond kunnen laten zien.

De opbrengst van donaties bedroeg € 1000,- en is een schitterend bedrag wat bijdraagt aan de waterput en het sanitaire blok voor de medische kliniek van Maramu en het dorp Maramu zelf in de regio Matsangoni, Kilifi county, Kenia.

 

Philip Kahindi uit Kenia heeft voor de gelegenheid een mand gevlochten van sisal die per post naar ons is opgestuurd. Echt fantastisch.