Nee? Doe het nu! Dan bent u er ook bij op deze leuke, bruisende, inspirerende avond uit voor ondernemer en niet-ondernemer. U krijgt een heerlijk welkomstdrankje en kunt smullen van een lopend buffet (inclusief drank). Het is een avond in echte Afrikaanse sfeer met muziek en mode. Diverse sprekers vertellen over hun liefde en activiteiten voor Afrika. Onder andere Get it done, Esse Organic Skincare, Qalanjo fashion, Radio Brasa, I-care en Yvonne Keuls. U kunt prachtige dingen kopen tijdens een veiling en mooie prijzen winnen bij de loterij. Er is alle ruimte om elkaar te ontmoeten en te netwerken. En u helpt met uw komst onze projecten voor water en sanitaire voorzieningen in Kenia. Genoeg redenen dus om naar onze verrassende avond uit voor Kenia te komen op 20 november 2014!

Kijk hier voor meer informatie en de mogelijkheden om aan te melden voor deze inspirerende avond.

Wat staat er o.a. op de agenda voor de benefietavond:

Exclusieve tentoonstelling van Eveline Hasselman

Tijdens de benefietavond is er een expositie van schilderijen van Eveline Hasselman. Haar schilderijen zijn eerder te zien geweest bij de Verenigde Naties in Nairobi.

Get it done

Get it done financiert kleinschalige hulpprojecten in het buitenland. Het is de stuwende kracht achter crowdfunding voor Afrika. Get It Done is in 2009 opgericht door actrice Hanna Verboom die opgroeide in Kenia, Oeganda en Soedan. Tijdens de benefietavond laat Get it done een korte promotiefilm zien en vertelt een van de teamleden het verhaal van deze jonge, enthousiaste community.

Esse Organic Skincare

Alexander Dikkes van Esse vertelt over zijn bijzondere band met Afrika. Esse gebruikt uit het wild afkomstige Afrikaanse planten voor het maken van biologische producten voor huidverzorging. Zij doet dat met behoud en bescherming van Afrika’s biodiversiteit. Esse koopt haar grondstoffen bij lokale coöperaties om zo de positie van lokale gemeenschappen te versterken.

Qalanjo

Qalanjo fashion is een kledinglijn die een directe band heeft met de Afrikaanse en in het bijzonder Somalische cultuur. Qalango maakt traditionele Afrikaanse kleding voor de westerse vrouw. Tijdens de benefietavond kunt u de unieke ontwerpen, prachtige gekleurde stoffen en mooie kwaliteit van deze kleding bewonderen. Qalanjo betekent “pure schoonheid”.

Wilt u sponsor worden?

Er zijn diverse mogelijkheden om uw naam te verbinden aan de benefietavond. U kunt bijvoorbeeld een wijnrelatiepakket sponsoren. U kunt een item aanbieden voor de veiling. U kunt (een deel van) de catering sponsoren. Zo verbindt u op een maatschappelijk verantwoorde manier uw naam aan deze bijzondere avond voor Kenia. U wordt dan ook vermeld bij ‘Deze avond wordt mede mogelijk gemaakt door…..’. Neem voor meer informatie over de mogelijkheden contact op met Marion van de Voort via 06 54658978 of info@pamoja-kenya.com . Zij kan u er persoonlijk over informeren.