Help Kenianen aan schoon water

Heeft u al een toegangskaart gekocht voor onze benefietavond? Hij kost maar € 30 en daar krijgt u heel wat voor terug. Een heerlijk welkomstdrankje, lekker eten, een avond in Afrikaanse sfeer met muziek en mode. Diverse sprekers vertellen over hun liefde en activiteiten voor Afrika. U kunt prachtige dingen kopen tijdens een veiling en mooie prijzen winnen bij de loterij. Er is alle ruimte om elkaar te ontmoeten en te netwerken. En u helpt met uw komst onze projecten voor water en sanitaire voorzieningen in Kenia. Genoeg redenen dus om naar onze verrassende avond uit voor Kenia te komen op 20 november 2014!
Kijk hier voor meer informatie en om tickets te kopen voor deze inspirerende avond.

Datum: 20 november 2014
Tijd: 17.30 uur inloop, 18.00 uur officiële opening
Locatie: De Commercieele Club, Javastraat 44, 2585 AP Den Haag.

Maak er een extra bijzondere avond van
Heeft u graag met collega’s, vrienden of familie uw eigen statafel tijdens de benefietavond? Voor een bescheiden bedrag heeft u zo’n tafel. Of kiest u er liever voor een wijnrelatiepakket te sponsoren? Kijk voor meer informatie over de mogelijkheden in de webshop van www.pamoja-kenya.com of neem contact op met Marion van de Voort via 0654658978 of info@pamoja-kenya.com. Zij kan u er persoonlijk over informeren.

Yvonne Keuls vertelt, signeert en doneert

De bekende schrijfster Yvonne Keuls signeert tijdens de benefietavond haar boeken. Ze doneert de opbrengst van de verkoop van die boeken aan Pamoja Kenia. Yvonne heeft een sterke band met Afrika. Voor haar 75e verjaardag kreeg ze van de Koninklijke Schouwburg een benefietavond cadeau. De opbrengst van die avond bestemde Yvonne voor een school in Zuid-Afrika. Yvonne was een grote inspirator voor Marion van de Voort. Zij heeft Marion gestimuleerd en geadviseerd bij het oprichten van Pamoja Kenia.

Radio Brasa verzorgt de media

Radio Brasa is onze mediapartner voor de benefietavond op 20 november. Radio Brasa maakt promotie voor de avond in haar nieuwsbrieven, naar ondernemers, luisteraars, leveranciers en partners. Zij laat ook tijdens haar uitzendingen interviews horen met mensen die betrokken zijn bij de benefietavond. Radio Brasa is nieuw, verfrissend en interactief. Het maakt betekenisvol radio voor liefhebbers van Black Music & Caribische muziek. Marciano Daans, directeur van Radio Brasa: “Bij Radio Brasa zien we onszelf als ambassadeurs van modern Afrika. We laten graag de kracht en identiteit zien van nieuwe culturen, ook uit Afrika. Zij maken Nederland kleurrijk en ondernemend. Vanuit die gedachte delen wij de passie voor het werk dat Marion met Pamoja Kenia doet. Daarom zien wij onszelf als de aangewezen mediapartner van Pamoja Kenia voor deze benefietavond.”
Kijk voor meer informatie over Radio Brasa op www.radiobrasa.com

Chantal Heutink vertelt hoe zij meiden in Kenia helpt

Chantal Heutink vertelt op de benefietavond over haar projecten in Kenia. Met 20 jaar ervaring in de zakelijke dienstverlening heeft ze daar de Afri-Can Foundation opgericht. Gebaseerd op het principe ‘mensen leren vissen in plaats van ze vis te geven’. Onder de naam I-Care Pads heeft zij wasbaar maandverband ontwikkeld. Een oplossing voor een groot probleem. “Miljoenen meisjes in Afrika missen elke maand een paar dagen school omdat ze ongesteld zijn. Ze schamen zich als ze ongesteld zijn en hebben vaak geen geld voor maandverband. Met de I-Care Pads kunnen de meisjes tijdens hun ongesteldheid wel naar school. Zo verbeteren ze hun positie. De I-care Pads worden in Kenia gemaakt en zorgen zo ook werkgelegenheid en inkomen voor de vrouwen daar.”